Sparco Kinderstoel F1000k Zwart/Grijs 15 tot 36 kg, 4 t/m 12 jaar SP 926G | Universeel |

De ideale en veilige kinderstoel voor het vervoer van jouw kind in de auto. De autostoel is compleet verwijderbaar uit de auto en groeit mee met het kind. Hierdoor kan jij lang met de autostoel vooruit. Sparco is hét merk als het gaat om comfortabele en veilige autostoelen.
 Sparco kinderstoeltjes, sportief van jongs af aan.
Het is een echte kinderstoel maar heeft wel een mooi sportief uiterlijk. Jouw kinderen kunnen vanaf jongs af aan al in een echte Sparco kinderstoel rijden. 
De autostoel is van zeer duurzaam materiaal gemaakt waardoor je de stoel lang kan gebruiken. Doordat de stof water en vuil afstoot hoef je niet na elk ritje de stoel schoon te maken. Mocht de stoel wel vies worden is dat geen probleem want je kan makkelijk de bekleding verwijderen en in de was gooien. Het bevestigingssysteem maakt gebruik van de veiligheidsgordels in de auto, waardoor je snel de kinderstoel kunt installeren en verwijderen. Door zijn liggende rugleuning kan deze op de voorste zitplaats in de auto bevestigd worden. Dit is de meest veilige plek in de auto voor jouw kind. Voordelen: De autostoel is ergonomisch en is bovendien een comfortabele stoel. De autostoel is zeer veilig en E4 gekeurd. De bekleding is verwijderbaar en wasbaar. De stoel groeit mee met uw kind, zo heeft u er lang profijt van.
Specificaties: ISO Fix
Garantie: 2 jaar
Gewichtsklasse: 15-36 kg
Groep: 1/2/3
Groep: 1/2
Groep: 2/3
Toepassing: Peuter/-kinderstoel
Toepassing: Kinderstoel
Geschikt voor : Universeel toepasbaar.
Ean: 
sku: SP 926G

Prijs:  169.15  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...